تکذیب خبر پهلو گرفتن کشتی‌های ایرانی در جیبوتی

کد خبر: ۹۰۴۳۴۵
|
۱۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۲:۰۸ 09 June 2019
|
6393 بازدید
سفیر جیبوتی در عربستان گفت که هیچ کشتی جنگی ایرانی در بنادر این کشور پهلو نگرفته است.

به گزارش ایلنا، رسانه‌های عربستانی امروز-شنبه- به نقل از سفیر جیبوتی در ریاض، گزارش‌های منتشر شده در باره پهلو گرفتن کشتی‌های جنگی ایران در بندر جیبوتی را تکذیب کردند.

به نقل از این منابع، «ضیاء الدین بامخرمه» سفیر جیبوتی در ریاض تاکید کرده روابط دیپلماتیک این کشور همچنان با ایران قطع بوده و کشتی‌های جنگی ایرانی در بنادر آن پهلو نگرفته‌اند.

به نوشته روزنامه «رأی‌الیوم»، یک پژوهش آمریکایی اخیراً مدعی شد که تعدادی از کشتی‌های ایرانی در بندر جیبوتی پهلو گرفته‌اند.

در این پژوهش با عنوان «ناوگان ایرانی به جیبوتی نفوذ کرده است»، ادعا شده است که «پهلو گرفتن کشتی‌های ایرانی در بندر جیبوتی چالشی برای آمریکا و ایجاد شکافی در منزوی کردن ایران است».
اشتراک گذاری
سلام پرواز
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت