شغل رویایی برای پرخورها

کد خبر: ۹۰۳۸۹
| |
9918 بازدید
|
۴
شاید در نگاه اول این خبر واقعی به نظر نرسد اما یک شرکت در انگلستان حاضر شده تا تنها برای غذا خوردن فرد مورد نظرش سالیانه حقوق قابل توجهی پرداخت کند.

تنها کاری که فرد استخدام شده باید انجام دهد اضافه کردن 400کالری در روز به برنامه غذایی اش است .

شرکت پرواکتول در نظر دارد محصول جدید خود برای کاهش وزن را در دنیای واقعی  تست کند و از داوطلب می خواهد تا هر روز 400 کالری بیشتر از طریق خوردن فست فود و یا غذاهای چرب در برنامه اش داشته باشد والبته از محصول لاغری انها نیز مصرف کند .

این شرکت مدعی است محصول جدیدش می تواند تا 30 درصد چربی را بسوزاند و به فرد خوش شانس در این طرح سالیانه 24 هزار پوند پرداخت خواهد کرد و البته تمامی غذای اضافی مصرفی او و همچنین محصول رژیمی این شرکت به صورت مجانی در منزل به او تحویل داده  می شود .
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴
ناشناس
|
United States of America
|
۲۱:۴۳ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۵
و اگر دارو اثرات بدتری نداشته باشد!
ناشناس
|
Germany
|
۲۲:۵۹ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۵
به قول ما شیرازی ها جالبه والو {والا}
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۶ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۵
بی زحمت مرا معرفی کنید چون اینجانب با برنامه های رژیم غذایی پزشکان ایرانی که اتفاقا از روی دست هم کپی کرده اند ،نتیجه نگرفتم .از جراحی هم می ترسم . ممنون خواهم شد.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۲۵ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۶
آقا ما هم هستيم
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟