میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

یزدان سیف: امام خمینی (ره) یک سیاستمدار اخلاق مدار بود

کد خبر: ۹۰۳۴۷۷
| |
9925 بازدید

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: امام یک سیاستمدار متخلق به اخلاق بود که هیچگاه چارچوب های اخلاقی را در نزد قدرت ذبح نکرد.

یزدان سیف

«یزدان سیف» روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: همواره منش و سلوک سیاسی وی به اذعان همه موافقین و مخالفین منصف، مزین به اخلاق محمدی بود.

وی اظهارداشت: امام خمینی، هم در تئوری و نظریه پردازی‌های علمی و فقهی و هم در مقام عمل و تجربه با سلوک و مشی حکومتی خویش، باور به رأی مردم و القا باورپذیری به آنان را سرلوحه کار خود قرار داد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی بر این باورست که امام خمینی (ره) با تأسیس نظام جمهوری اسلامی ایران پایبندی خود را به یک مکتب مستقل شیعی معتقد به دخالت دین در عرصه اجتماعی به اثبات رسانده و عملاً مدعی کسب قدرت و قائل به توانمندی دین در حکومت داری شد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟