یزدان سیف: امام خمینی (ره) یک سیاستمدار اخلاق مدار بود

کد خبر: ۹۰۳۴۷۷
|
۱۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۴:۱۳ 05 June 2019
|
9265 بازدید

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران گفت: امام یک سیاستمدار متخلق به اخلاق بود که هیچگاه چارچوب های اخلاقی را در نزد قدرت ذبح نکرد.

یزدان سیف

«یزدان سیف» روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: همواره منش و سلوک سیاسی وی به اذعان همه موافقین و مخالفین منصف، مزین به اخلاق محمدی بود.

وی اظهارداشت: امام خمینی، هم در تئوری و نظریه پردازی‌های علمی و فقهی و هم در مقام عمل و تجربه با سلوک و مشی حکومتی خویش، باور به رأی مردم و القا باورپذیری به آنان را سرلوحه کار خود قرار داد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی بر این باورست که امام خمینی (ره) با تأسیس نظام جمهوری اسلامی ایران پایبندی خود را به یک مکتب مستقل شیعی معتقد به دخالت دین در عرصه اجتماعی به اثبات رسانده و عملاً مدعی کسب قدرت و قائل به توانمندی دین در حکومت داری شد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # کالابرگ # حقوق بازنشستگان # انفجار بندرعباس
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟
الی گشت