تعداد بازدید : 979
کد خبر:۹۰۲۹۶۸
کد خبر:۹۰۲۹۶۸
7422 بازدید
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۶ | ۱۳۹۸/۰۳/۱۳
03 June 2019
ته چین؛

طرز تهیه تمپورای ماهی

«تمپورا / 天ぷら / Tenpur» یکی از معمول‌ترین غذاها در آشپزی ژاپنی است. در خارج از ژاپن تمپورا یکی از نمادهای غذاهای ژاپنی به‌شمار می‌آید. در این نوع غذا انواع خوراک‌های دریایی، سبزیجات و تره‌بار ابتدا در مخلوطی خمیر مانند از آرد تمپورا و آب (گاهی شیر) فرو برده شده و سپس در روغن داغ و فراوان سرخ می‌شود. برای چاشنی از سس سویا استفاده می‌شود. طرز تهیه تمپورای ماهی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرا‌می‌گیرید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.