تعداد بازدید : 45257
کد خبر:۹۰۲۸۳۴
کد خبر:۹۰۲۸۳۴
120238 بازدید
نظرات: ۱
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۴ | ۱۳۹۸/۰۳/۱۲
02 June 2019
ته چین؛

دو روش آسان برای جدا کردن پوست فندق‌

فندق از خانواده میوه‌های مغزدار است که طعم بسیار دلنشین و خوشمزه‌ای دارد. بعد از شکستن پوسته سفت فندق، پوستی روی مغز اصلی آن قرار دارد که تلخ است و اگر از فندق با پوست در تهیه شیرینی‌ها یا هر چیز دیگری استفاده کنید، در نهایت محصولی تلخ خواهید داشت. در این ویدیو دو روش برای جدا کردن پوست فندق آموزش داده می‌شود که می‌توانید از آن برای خوشمزه‌تر کردن فندق‌های خود استفاده کنید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۱
غیر قابل انتشار: ۰
معصومه صادقی زاده
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۹:۵۱
ویدئوی خیلی جالب و خوبی بود
خیلی خوب راهنمایی کردن
ممنون
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.