میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ظریف: قدس متعلق به آمریکا نیست که آن را ببخشد

کد خبر: ۹۰۲۳۵۴
| |
7530 بازدید
ظریف: قدس متعلق به آمریکا نیست که آن را ببخشد
محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پیامی در شبکه اجتماعی توئیتر، بر فلسطینی بودن قدس شریف تاکید کرد.
 
به گزارش «تابناک» به نقل از  فارس، محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در آستانه روز جهانی قدس در توئیتر نوشت: «قدس نه متعلق به آمریکاست که آن را به کسی بدهد، نه متعلق به اسرائیل است که آن را بگیرد و نه متعلق به شرکای جرم بی‌رحمشان که سعی کنند آن را بخرند.»

وی افزود: «قدس به فلسطین و فلسطینی‌ها تعلق دارد: تاریخ نشان می‌دهد که هر کس این [واقعیت]را نادیده بگیرد به شکستی ننگ‌آور محکوم می‌شود. ایران در کنار فلسطین می‌ایستد.»

مراسم روز قدس امسال در شرایطی برگزار می‌شود که واشنگتن قصد دارد با طرح «معامله قرن» به‌نوعی سازش میان فلسطینی‌ها و صهیونیست‌ها دست پیدا کند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات