ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

استقبال روسیه از پیشنهاد ایران

کد خبر: ۹۰۱۸۷۷
| |
12178 بازدید
وزیر امور خارجه روسیه از پیشنهاد ایران برای امضای معاهده عدم تجاوز با کشور‌های حاشیه خلیج فارس استقبال کرد.

به گزارش تسنیم، «سرگئی لاوروف»، وزیر خارجه روسیه روز دوشنبه از تصمیم دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا برای اعزام ۱۵۰۰ نیروی بیشتر به منطقه غرب آسیا انتقاد کرده و گفته که چنین اقدامی خطرات امنیتی در منطقه را افزایش خواهد داد.

وی در یک کنفرانس خبری با همتای کوبایی خود در مسکو گفت: «در خصوص تصمیم ترامپ برای اعزام ۱۵۰۰ نیروی مضاف بر نیرو‌هایی که در حال حاضر در خاورمیانه و شمال آفریقا مستقر هستند باید گفت که هنگامی که تجهیزات نظامی افزایش پیدا می‌کنند خطرات هم بالا می‌روند.»

لاوروف از پیشنهاد ایران برای امضای معاهده منع تعرض در منطقه استقبال کرد و گفت که این می‌تواند اولین گام برای کاستن از تنش‌ها باشد.»

محمدجواد ظریف، وزیر خارجه ایران روز گذشته در سفر به عراق و در دیدار با همتای عراقی‌اش، گفت: ایران پیشنهاد امضاء یک معاهده عدم تجاوز با کشور‌های حاشیه خلیج فارس را ارائه کرده است.

لاوروف گفت: «توافق بر سر عدم حمله به یکدیگر ممکن است اولین گام برای کاستن از تنش‌ها باشد و ما این نوع ساز و کار‌هایی را صحیح می‌دانیم.»
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟