پیدا شدن جسد یک کوهنورد پس از ۸ روز

کد خبر: ۹۰۱۰۷۹
| |
7005 بازدید
|
۲

رئیس جمعیت هلال‌احمر شهرستان کوهدشت گفت: جسد غرق‌شده رئیس سابق هیئت کوهنوردی کوهدشت در رودخانه سیمره پیدا شد.

به گزارش «تابناک» به نقل از باشگاه خبرنگاران، محمدشریف حسینی، رئیس جمعیت هلال‌احمر شهرستان کوهدشت گفت: با تلاش یک تیم غواصی که از استان کرج به این شهرستان اعزام شدند، جسد غرق‌شده رئیس سابق هیئت کوهنوردی کوهدشت در رودخانه سیمره پیدا شد.

حسینی اظهار داشت: با تلاش یک تیم غواصی که از استان کرج به این شهرستان اعزام شده‌اند، عصر امروز جسد سیدرضا نقوی رئیس سابق هیئت کوهنوردی کوهدشت پس از هشت روز در حدود یک کیلومتری محل غرق‌شدگی مشاهده و از رودخانه سیمره بیرون کشیده شد.

وی افزود: در ساعات اولیه حادثه تیم جست‌وجو و نجات جمعیت هلال‌احمر شهرستان کوهدشت به‌همراه نیروهای مردمی به‌صورت شبانه‌روزی اقدام به جست‌وجوی جسد فرد غرق‌شده کردند، اما طغیان رودخانه سیمره و گل‌آلود بودن آب آن عملیات جست‌وجو را دشوار کرده‌بود و با تلاش آنان جسد رئیس سابق هیئت کوهنوردی این شهرستان پیدا نشد.

رئیس جمعیت هلال‌احمر شهرستان کوهدشت عنوان کرد: در هشت روز اخیر یک تیم غواصی از جمعیت هلال‌احمر شهرستان دورود و هم‌چنین بهمن پرورش یکی از غواصان بین‌المللی به منطقه شیرز اعزام شده‌بودند تا عملیات جست‌وجو برای یافتن جسد غرق‌شده رئیس سابق هیئت کوهنوردی کوهدشت را بتوانند با قدرت و سرعت بیش‌تری پیگیری کنند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۸:۵۴ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۲
شما هنوز فرق استان و مرکز استان رو نمیدونید؟؟؟ استان کرج؟؟؟؟ تازه درومده؟؟؟؟
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۷ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۲
خوب چی شد که غرق شد؟ سیل بردش؟ رفته بود آب تنی؟ یا . . . . ؟
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت