تعداد بازدید : 54594
کد خبر:۹۰۰۹۲۴
کد خبر:۹۰۰۹۲۴
67692 بازدید
نظرات: ۸
ته چین؛

طرز تهیه خیار شور کارخانه‌ای

احتمالا وقتی خیارشور کنسروی را از برندهای معروف تهیه می‌کنید، تصور می‌کنید طعم آن به مراتب بهتر از خیارشور خانگی است. جواد جوادی آشپز حرفه‌ای طرز تهیه خیارشور کارخانه‌ای و تکنیک‌هایی که باید رعایت کرد که به خیارشور استاندارد و خوش طعم در زمان بسیار کوتاهی رسید را آموزش می‌دهد.
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۸
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۴:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۰
مسخره بیکار
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۸
بسیار خوب بود
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۸
سس
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۰
عالی بود☺
نیلوفر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۲
سلام خیلی عاااالی واقعا این مدلی بلد نبودم
سام
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۳ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۹
اصلا اسم ایران نمیاره برا ایرانیا نگفته
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۹ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۲
البته روغن ترمز هم نقش موثری در ترد سازی خیارشورهای بازاری ایفا میکند.(قابل توجه مامورین بهداشت)
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۴/۰۳
عالی
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟