کد خبر: ۹۰۰۹۲۴
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۰ 30 May 2019
احتمالا وقتی خیارشور کنسروی را از برندهای معروف تهیه می‌کنید، تصور می‌کنید طعم آن به مراتب بهتر از خیارشور خانگی است. جواد جوادی آشپز حرفه‌ای طرز تهیه خیارشور کارخانه‌ای و تکنیک‌هایی که باید رعایت کرد که به خیارشور استاندارد و خوش طعم در زمان بسیار کوتاهی رسید را آموزش می‌دهد.
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۴:۵۶ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۰
مسخره بیکار
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۰
عالی بود☺
نیلوفر
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۹ - ۱۳۹۸/۰۳/۱۲
سلام خیلی عاااالی واقعا این مدلی بلد نبودم
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: