تعداد بازدید : 37920
کد خبر:۹۰۰۹۱۵
کد خبر:۹۰۰۹۱۵
58304 بازدید
نظرات: ۲
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۰ | ۱۳۹۸/۰۳/۰۹
30 May 2019
ته چین؛

دستور پخت آش دوغ

آش دوغ یکی از آش دوغ (به ترکی آیران آشی یا دوغا یا به کوردی دوکلیو) یکی از غذاهای سنتی استان اردبیل ومنطقه آذربایجان است و همچنین در برخی استان‌ها نظیر کردستان، کرمانشاه، اصفهان، فارس، همدان، چهارمحال وبختیاری و قزوین درست می‌کنند. این آش با حبوباتی همچون نخود و لوبیا، سبزیجات، تره و انواع سبزی‌های کوهی و محلی پخته شده و در نهایت از دوغ برای مزه‌دار کردن آن استفاده می‌شود. طرز تهیه این آش را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۵ - ۱۳۹۸/۰۳/۰۹
مرسی
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۴/۲۵
سلام نمیشه که گوشت و نوخود را نکنیم
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟