تصاویر پیتزای مورچه که پرطرفدار شد!
تعداد بازدید : 4395
کد خبر:۹۰۰۱۶۷
کد خبر:۹۰۰۱۶۷
12816 بازدید
ته چین؛

دستور پخت کله گنجشکی

کله گنجشکی یکی از غذاهای سنتی و مقوی است که در گذشته بیشتر مرسوم بود. این غذا مشتمل بر گلوله‌های گوشت و برش‌های سیب زمینی است که به همراه ترکیب‌های متفاوت تهیه می‌شود. طرز تهیه کله گنجشکی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
گزارش خطا
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟