ته چین؛
نکات مهم برای هم زدن سفیده تخممرغ
یکی از بخشهای مهم درست کردن شیرینی و کیکهای مختلف هم زدن سفیده تخممرغ است. دستور پختهای مختلف نیاز به میزان متفاوتی از سفتی دارند که با هم زدن بیشتر سفیده تخممرغ به دست میآید. در این ویدیو با سه سطح سفتی سفیده تخممرغ آشنا میشوید که هرکدام برای کار متفاوتی مناسب هستند. همینطور اگر سفیدهها را بیش از حد زدید نیز روشی برای درست کردن آن وجود دارد که آن نیز در این ویدیو معرفی میشود.
گزارش خطا
پسندها:
۰
برچسبها:
آشپزی ته چین ویدیو سفیده تخممرغ فیلم هم زدن هم زدن سفیده تخممرغ هم زدن تخم مرغ Whipping Egg Whites 