مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
طرز تهیه ساندویچ ماکارونی
تعداد بازدید : 1012
کد خبر:۸۹۹۳۵۸
کد خبر:۸۹۹۳۵۸
6425 بازدید
نظرات: ۱
ته چین؛

روش‌های مختلف پخت کیک زرد

کیک زرد یا کیک کره‌ای یکی از رایج‌ترین انواع کیک‌ها است. این کیک در اصل بافتی متراکم و کره‌ای دارد و با پوشش خامه یا شکلات یا چیزهایی دیگر سرو می‌شود اما به سادگی و تنها با تغییر در بعضی جزئیات می‌نوان این کیک متراکم را به یک کیک سبک و پفی تبدیل کرد. در این ویدیو منطق پشت مواد سازنده این کیک توضیح داده مي‌شود و روش تبدیل این کیک فشرده به یک کیک پفی نیز آموزش داده می‌شود.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۲/۲۸
این همون کیک زردیه که تو برجام هم بهش اشاره شده؟
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟