ته چین؛

طرز تهیه دونر کباب گوشت

کد خبر: ۸۹۹۱۲۴
تاریخ انتشار: ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۰ 16 May 2019
تعداد بازدید : 14731

مواد اولیه:

گوشت گوساله: دو کیلوگرم
چربی گوسفندی: به میزان لازم
شیر: به میزان لازم
سیر: چهار حبه
تخم گشنیز: یک قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه: یک قاشق چای خوری
نمک دریایی: دو قاشق چای خوری
سس مایونز: دو قاشق
زیره: یک قاشق چای خوری
روغن زیتون: نصف استکان
گشنیز: بیست گرم
پیاز: دو عدد
فلفل دلمه‌ای سبز: یک عدد
سس چیلی: یک قاشق غذاخوری
پودر فلفل دلمه قرمز (پابریکا): دو قاشق چای خوری
آبلیمو: نصف استکان

 

بازدید 22791
«دونر کباب / Döner kebab / Doner kebab» که به کباب ترکی نیز شهرت دارد، نوعی کباب است که با بریدن گوشتی که در دور آتش به حالت عمودی در حال گشتن است به دست می‌آید. دونر به ترکی یعنی چرخنده و چرخان. شاید قصد تهیه این کباب خوش طعم را در خانه داشته باشید. جواد جوادی آشپز حرفه‌ای طرز تهیه کباب ترکی را به صورت کامل آموزش می‌دهد.
اشتراک گذاری