صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نصایح رئیس‌جمهور معزول ایران به اوباما

بنی صدر معزول ـ که این روزنامه لندنی او را «نخستین رئیس‌جمهور ایرانی در تبعید معرفی می‌کند» ـ در ادامه می‌نویسد: به اوباما پیشنهاد می‌کنم تندتر از پیشینیان خود نرود و با مطالعه سی سال گذشته و چگونگی برخورد ایران با مشکلات تصمیم‌گیری کند و بداند از اینکه ایران را به وسیله دیگران تهدید کند ، نتیجه مثبتی نخواهد گرفت.
کد خبر: ۸۹۸۷۸
| |
33098 بازدید

ایرانی‌ها را به حال خود رها کنید، خودشان می‌دانند چگونه مشکلاتشان را حل کنند.

به گزارش «تابناک»، ابوالحسن بنی‌صدر، رئیس‌جمهور معزول ایران، در نخستین دوره ریاست‌جمهوری، با فرستادن یادداشتی به روزنامه سعودی «الشرق الاوسط»، یادآور شده است که تحریم‌ها علیه ایران نتیجه عکس می‌دهد و ایرانی‌ها همواره خود را برای اینگونه تحریم‌ها و تهدید‌ها آماده کرده‌اند.

بنی‌صدر معزول ـ که این روزنامه لندنی او را «نخستین رئیس‌جمهور ایرانی در تبعید» معرفی می‌کند ـ در ادامه می‌نویسد: به اوباما پیشنهاد می‌کنم تندتر از پیشینیان خود نرود و با مطالعه سی سال گذشته و چگونگی برخورد ایران با مشکلات تصمیم‌گیری کند و بداند از اینکه ایران را به وسیله دیگران تهدید کند، نتیجه مثبتی نخواهد گرفت.

نخستین و تنها رئیس‌جمهور معزول ایران، در ادامه با اشاره به روند دمکراسی در ایران می‌افزاید: اگر ایران بخواهد به عنوان یک کشور دمکراتیک در جهان مطرح شود، باید بسیاری از سیاست‌های گذشته را اصلاح کند و به مردم اجازه دهد، راه خود را که سال‌هاست برگزیده‌اند، ادامه دهند.

«الشرق الاوسط» در پایان این یاداشت می‌نویسد: «ابوالحسن بنی‌صدر» به اوباما نصیحت کرده که با ایرانی‌ها درگیر نشود و اجازه دهد، آنان مشکلات خود را با شیوه‌هایی که خود می‌دانند، حل و فصل کنند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۳۲ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۲
اگه بنی صدر " نخستین ریس جمهور معزول " نیست پس چی است؟نخستین نبود یا ریس جمهور نبود یا معزول نبود؟
nnnnn
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۴۱ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۲
غلط کرده
ناصر آل مهدي
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۵۶ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۲
البته از شخصي مثل بني صدر بيشتر از اين انتظار نمي رود. حق اين است كه به مردك مجري خواست هاي استكبار غرب گفته شود از دخالت در امور ايران به شدت پرهيز كند كه بازي با آتش است.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۵۹ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۲
در جامعه ای با فضای امنیتی که نتیجه اقدامات شیطان بزرگ است نمی توان منطق را حاکم کرد و اگر اقدامات ضد بشری آمریکا و متحدان شیطانیش بر ضد این مردم نبود خود مردم بسیاری از مشکلات را حل می کردند.
مرگ بر آمریکا
مرگ بر آمریکا
مرگ بر آمریکا
مرگ بر آمریکا
مرگ بر آمریکا
هوشنگ حمیدی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۲۵ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۲
بنده متوجه نشدم که عیب این پیشنهاد چیست. آیا باید اوباما را تشویق به اعمال تحریم بیشتر بر علیه ایران و یا حمله نظامی به ایران می کرد؟ پس آقای اوباما چون بنی صدر معزول این پیشنهاد را داده است به کوری چشم ایشان به ایران حمله نظامی بفرمائید.
محمد
|
UNITED ARAB EMIRATES
|
۱۲:۳۳ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۲
نظرسوم.حمله نظامی به ایران.کشته شدن هزاران ایرانی وخاک کشورمون زیر چکمه اجانب.عجب خرهایی داریم.این اشخاص رو بفرستین قبرس.نه بیان نظرخرشونو بدن وتو تابناک احمق درج کنی.کشورصاحاب داردوسیاست.
کنستانتین چرنینکو
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۴۵ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۲
بنی صدر غلط می کند نصیحت می کند مزدور خائن فراری و وطن فروش عوضی
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۴۷ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۲
مرگ بر بنی صدر
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۵۰ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۲
خب پيشنهاد خوبي بوده ديگه
گفته در امور داخلي ايران دخالت نكنه
عيب داره ؟؟
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۵۰ - ۱۳۸۸/۱۲/۲۲
آخه تابناک مجید جان یک ججوری خبر رو تیتر زدی که من فکر کردم بنی صدر توبه کرده. این منافق فقط گفته که راه دشمنی با ملت ایران اون راهی نیست که اوباما می ره و راه دیگه ای پیشنهاد داده.
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار