تصاویر پیتزای مورچه که پرطرفدار شد!
تعداد بازدید : 25244
کد خبر:۸۹۸۳۲۲
کد خبر:۸۹۸۳۲۲
42543 بازدید
نظرات: ۱
ته چین؛

هنر درست کردن نودل با دست

هر کشوری غذایی دارد که از آرد و آب درست شده باشد. ایتالیا، پاستا را دارد هند روتی را دارد (نوعی نان هندی)، ژاپن سوبا (نوعی نودل ژاپنی) را دارد هر کدام طعمی منحصر به فرد می‌دهند. نودل یکی از بزرگترین بخش‌های غذایی و فرهنگی مردم شرق آسیا محسوب می‌شود و درست کردن آن یک نوع هنر است و استاد شدن در این هنر سال‌های سال به طول می‌انجامد. در این ویدیو هنر درست کردن نودل را توسط دو استاد چیره دست ببینید.
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
السا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۲/۱۹
سلام.من نودل خیلی دوست دارم یعنی بگم عاشقشم
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟