ته چین؛
هنر درست کردن نودل با دست
هر کشوری غذایی دارد که از آرد و آب درست شده باشد. ایتالیا، پاستا را دارد هند روتی را دارد (نوعی نان هندی)، ژاپن سوبا (نوعی نودل ژاپنی) را دارد هر کدام طعمی منحصر به فرد میدهند. نودل یکی از بزرگترین بخشهای غذایی و فرهنگی مردم شرق آسیا محسوب میشود و درست کردن آن یک نوع هنر است و استاد شدن در این هنر سالهای سال به طول میانجامد. در این ویدیو هنر درست کردن نودل را توسط دو استاد چیره دست ببینید.
گزارش خطا
پسندها:
۰
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱

