افزایش دبی آب در رودخانه شاهرود از فرداژ

سد طالقان سرریز شد

کد خبر: ۸۹۸۱۱۸
| |
11382 بازدید

سرپرست فرمانداری قزوین با بیان اینکه عصر امروز سد طالقان سرریز شد، گفت: از فردا شاهد افزایش دبی آب در رودخانه شاهرود و افزایش حجم آب در این رودخانه هستیم.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، محمد شفیعی با بیان اینکه سد طالقان از عصر امروز سرریز شده است، اظهارکرد: دغدغه اصلی ما در حال حاضر عدم حضور مردم در حاشیه رودخانه شاهرود است و از مردم می‌خواهیم از قرار گرفتن در حاشیه رودخانه خروشان شاهرود و آوردن احشام به حاشیه این رودخانه خودداری کنند.

وی افزود: همچنین روستاییان از اتراق گوسفند و گله‌های خود در حاشیه این رودخانه تا اطلاع ثانوی خودداری کنند.

سرپرست فرمانداری قزوین از آماده باش مسؤولین در الموت شرقی و غربی خبر داد و عنوان کرد: از فردا شاهد افزایش دبی و حجم آب در رودخانه شاهرود خواهیم بود که این امر خطرناک است .

وی بیان کرد: اگر مردم همراهی کافی را نداشته باشند مطمئناً شاهد حادثه خواهیم بود اما امیدواریم با همراهی مردم دو روز آینده را نیز بدون اتفاق تلخی پشت سر بگذاریم.

شفیعی در پایان وضعیت سطح شهر قزوین را نیز مطلوب اعلام کرد و یادآور شد: در حال حاضر مشکل خاصی در سطح شهر قزوین نداریم این در حالی است که شهرداری نیز در حالت آماده باش قرار دارد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت