تعداد بازدید : 997
کد خبر:۸۹۷۲۸۲
کد خبر:۸۹۷۲۸۲
6960 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۴ | ۱۳۹۸/۰۲/۱۸
08 May 2019
ته چین؛

طرز تهیه پای کدو حلوایی

پای نوعی کیک است که روی بخش خمیری آن از مواد مختلفی به عنوان فیلینگ استفاده می‌شود. فیلینگ از مواد مختلفی درست می‌شود و گوشت تا میوه در درست کردن آن به کار می‌روند. یکی از مشکلات درست کردن پای در این است که فیلینگ به درون خمیر نفوذ کرده و باعث آبکی شدن آن می‌شود در این ویدیو با روشی آشنا می‌شوید که مانع از آبکی و خراب شدن خمیر شما خواهد شد.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.