میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تصمیم گیری شورای نظارت برای «برنده باش» و «نود»

کد خبر: ۸۹۶۷۵۹
| |
12494 بازدید
|
۱
عضو ناظر مجلس در شورای نظارت بر صداوسیما گفت: شورای نظارت بر صدا و سیما فردا برای برنامه‌های «برنده باش» و «۹۰» تصمیم‌گیری می‌کند.
 
به گزارش «تابناک» احسان قاضی‌زاده هاشمی نماینده مردم فریمان و عضو ناظر مجلس در شورای نظارت بر صداوسیما در گفتگو با فارس، اظهار داشت: شورای نظارت بر صداوسیما فردا (دوشنبه) میزبان میرباقری معاون سیما، شهریاری معاون اداری و مالی سازمان، فروغی مدیر شبکه سه و مهدوی‌مهر مدیر کل بازرگانی سازمان خواهد بود.

وی افزود: حضور میرباقری و شهریاری برای بررسی اتفاقات پیرامون برنامه ۹۰ خواهد بود. اینکه برنامه ۹۰ پخش خواهد شد یا نه همه بستگی به جمع‌بندی و توضیحات ارائه شده در شورا دارد.

قاضی‌زاده در ادامه یادآورد شد: بررسی نحوه درآمد، بحث بازرگانی، مسابقات اپلیکیشنی و ستاره مربع‌ها و ادامه پخش برنامه «برنده باش» نیز مربوط به حیطه مالی سازمان است که این موضوع نیز فردا مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

وی در مورد اینکه آیا در این جلسه درباره منابع درآمدی مسابقه «عصر جدید» هم بحث خواهد شد عنوان کرد: مسابقه «عصر جدید» مشکلی ندارد و درآمدهایش از راه آگهی کسب می‌شود.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۰۹ - ۱۳۹۸/۰۲/۱۵
واقعا که زشته . که برای اخذ مجوز پخش برنامه ای که بیشترین بیننده را در تلویزیون دارد یعنی برنامه 90 کار به جایی برسد که موضوع باید در مجلس حل و فصل شود این مدیران مرتبط با دیگران ( شبکه 3) هزینه ایجاد کن که باعث می شوند دنیا به کشورمان بخندد تا کی باید در قدرت بمانند . خدایی این مدیران کار خیل عظیم مدیران کاربلد کشور را هم تحت تاثیر قرار می دهند .
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات