تعداد بازدید : 123
کد خبر:۸۹۵۹۵۱
کد خبر:۸۹۵۹۵۱
2878 بازدید
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۱ | ۱۳۹۸/۰۲/۱۴
04 May 2019
ته چین؛

طرز تهیه اِن پَپیوت ماهی

وقتی پروتئین‌های کم‌چرب مانند مرغ و ماهی پخته می‌شوند ممکن است خشک و شاید کمی بی‌مزه و بدون طعم از آب در ‌بیایند. برای پختن این پروتئین‌ها بدون اینکه خشک شوند فرانسوی‌ها تکنیکی دارند که اِن پَپیوت نامیده می‌شود. اِن پَپیوت در فرانسوی به معنای "در کاغذ" است. دلیل این نام‌گذاری پیچیده شدن مواد غذایی در کاغذ در این تکنیک است. با استفاده از این تکنیک فوق‌العاده شما در نهایت ماهی‌ای مرطوب و لذیذی خواهید داشت. این تکنیک ناب را در تابناک فرا بگیرید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.