ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

هشدار مقام روس درباره گسترش داعش در آسیای مرکزی و جنوب شرق آسیا

وزیر دفاع روسیه اعلام کرد که تروریست‌های داعش پس از شکست در سوریه به آسیای مرکزی و جنوب شرق آسیا می‌روند.
کد خبر: ۸۹۵۵۲۷
| |
2284 بازدید

وزیر دفاع روسیه اعلام کرد که تروریست‌های داعش پس از شکست در سوریه به آسیای مرکزی و جنوب شرق آسیا می‌روند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، سرگئی شویگو وزیر دفاع روسیه اعلام کرد که تروریست‌های داعش پس از شکست در سوریه به آسیای مرکزی و جنوب شرق آسیا می‌روند.

وی که در نشست وزیران دفاع سازمان شانگهای گفت: مهم است که اشاره کنیم بعد از شکست داعش آنها از سوریه و عراق به مناطق دیگر می‌روند از جمله آسیای مرکزی و جنوب شرق آسیا. در نتیجه آن جرایم فرامرزی افزایش می‌یابد و بستر مناسبی برای تحرکات افراطی و جدایی طلبانه ایجاد می‌شود و شبکه‌های تروریستی ایجاد می‌شود به ویژه که وضع در افغانستان دشوار است.

شویگو تاکید کرد: داعش مواضعش را در افغانستان به منظور گسترش در منطقه تقویت می‌کند. آنچه نگران کننده است تقویت مواضع داعش و استفاده از افغانستان به عنوان سکویی برای اقدامات توسعه طلبانه در منطقه است.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟