ته چین؛

طرز تهیه بال مرغ ترد عسلی

کد خبر: ۸۹۵۴۱۰
تاریخ انتشار: ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۵ 01 May 2019
تعداد بازدید : 496

مواد لازم:
دو پیمانه آب دوغ(شیری که کره آن گرفته شده باشد)
دو قاشق غذاخوری سس فلفل تند
یک قاشق چای‌خوری نمک
یک قاشق چای‌خوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده
یک قاشق چای‌خوری پودر پیاز
یک قاشق چای‌خوری پودر سیر
بیست عدد بال مرغ
سه پیمانه کورن فلکس خرد شده
نصف پیمانه آرد چند منظوره
نصف پیمانه بلغور ذرت
نمک و فلفل برای طعم‌دهی
یک قاشق غذاخوری ذرات خشک شده فلفل قرمز تند

بازدید 4430
بال مرغ را می‌توان به طرق مختلفی کباب کرد، سرخ کرد یا در فر پخت. در این ویدیو نیز روشی متفاوت که در آن با استفاده از عسل و برشتوک بال مرغ بسیار ترد و خوشمزه پخته می‌شود خواهید آموخت.
اشتراک گذاری