پیشنهاد اخیر ظریف، ارتباطی به انگلیسی‌ها ندارد

کد خبر: ۸۹۴۵۸۲
| |
5403 بازدید

سخنگوی وزارت امور خارجه با یادآوری اینکه پیشنهاد مطرح شده از سوی وزیر امورخارجه در مورد مبادله زندانیان مربوط به زندانیان ایرانی و آمریکایی است، تاکید کرد: این پیشنهاد ارتباطی به انگلیسی‌ها ندارد.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، سید عباس موسوی در گفت وگو با رسانه ها درباره پیشنهاد مبادله زندانیان ایرانی و آمریکایی توسط محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه و اظهارات مقام های انگلیسی و مطرح کردن نام برخی زندانیان دو تابعیتی ایرانی - انگلیسی گفت: آنچه وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در نیویورک مطرح کرده مربوط به زندانیان ایرانی در آمریکا یا کسانی که به خواست آمریکا در دیگر کشورها بازداشت شدند با چند مجرم آمریکایی در ایران بود و اصولا آن پیشنهاد ارتباطی به آنان نداشت، چرا که پرونده مورد نظر مقام های انگلیسی کاملا متفاوت و مسئولیت وضعیت آن هم برعهده دولت انگلیس است.

ظریف در سخنان اخیر خود در مؤسسه جامعه آسیا در نیویورک گفته بود که «آنچه که من می‌توانم به عنوان وزیر خارجه انجام دهم، این است که این پیشنهاد را علنا روی میز مذاکرات بگذارم، بیایید آنها را تبادل کنیم. تمام افرادی که در زندان‌ها هستند، چه در آمریکا، چه در کشورهای دیگر و منتظر استرداد به آمریکا هستند، ما معتقدیم که اتهامات علیه آنها ساختگی است و در مقابل آمریکا نیز معتقد است که اتهامات علیه زندانیان در ایران ساختگی است».

در واکنش به این سخنان وزیر خارجه کشورمان، جرمی هانت وزیر خارجه انگلیس ضمن مخالفت با پیشنهاد ظریف مدعی شده بود که بین وضعیت «نازنین زاغری» و «نگار قدس کنی» که گفته شده بود امکان تبادل آنها وجود دارد تفاوت‌های بزرگی وجود دارد.

قدسی کنی یک شهروند ایرانی مقیم استرالیا است که سال 1396 به اتهام نقض تحریم‌های آمریکا بازداشت شده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت