تعداد بازدید : 109
کد خبر:۸۹۴۲۳۵
کد خبر:۸۹۴۲۳۵
2505 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۲ | ۱۳۹۸/۰۲/۰۷
27 April 2019
ته چین؛

روش تبدیل پس‌ماندهای باغچه به غذای دودی

پس‌ماندهای باغچه مانند پوست سیر و پیاز، علف‌های هرز، گل‌ها و سبزیجات معطر می‌توانند به جای دور ریخته شدن، استفاده‌های مفیدی داشته باشند. یکی از این استفاده‌ها دودی کردن است. شما می‌توانید با استفاده از پس‌ماندهای باغچه خود و به وسیله گریل زغالی معمولی خود، یک دودی پز ساده و ابتکاری درست کرده و غذاهایی بسیار عالی و خوشمزه را در طی مدت زمان کوتاهی درست کنید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.