ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

توضیح بطحایی درباره همسان‌سازی حقوق فرهنگیان

کد خبر: ۸۹۳۹۳۱
| |
4396 بازدید
وزیر آموزش و پرورش توضیحاتی درباره همسان‌سازی حقوق فرهنگیان ارائه کرد.

به گزارش خانه ملت، سید محمد بطحایی با بیان اینکه همسان سازی حقوق‌ها از اختیار دستگاه‌های اجرایی خارج است، گفت: یعنی این اقدام باید توسط دولت و صندوق‌های بازنشستگی انجام شود البته ما به عنوان عضوی از خانواده آموزش و پرورش وظیفه داریم این موضوع را برای بازنشستگان فرهنگی پیگیری و دنبال کنیم.

وی  ادامه داد: در این رابطه مجلس شورای اسلامی و دولت گام‌های خوبی را برداشته‌اند تا این همسان‌سازی برای سال 98 نسبت به سال 97 جدی‌تر دنبال شود و اتفاق افتد. بی شک در بازه زمانی کوتاه همسان سازی به دلیل حجم اعتبارات مورد نیاز تحقق نمی یابد اما شیب به نسبت مناسبی را طی می کند.

وزیر آموزش و پرورش  یادآور شد: امیدوار هستیم با همتی که نمایندگان مجلس و دولت دارد در سریع ترین زمان ممکن نظام پرداختی بازنشستگان با شاغلان برابر شود.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟