مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
دستور پخت پیتزای کوکو سیب زمینی
تعداد بازدید : 5470
کد خبر:۸۹۲۰۹۲
کد خبر:۸۹۲۰۹۲
16793 بازدید
ته چین؛

تکنیک تیز کردن چاقوی آشپزخانه

همه چاقوها پس از مدتی استفاده کند می‌شوند. وقتی این اتفاق می‌افتد دو گزینه وجود دارد، یا اینکه آن‌ها را دور انداخت یا اینکه آن‌ها را تیز کرد. برخی فکر می‌کنند که تیز کردن چاقو کار ساده‌ای است و تنها کافیست آن را روی سنگ چاقو تیز‌کُن بکشند. اما این کار به این سادگی‌ها نیست و نیاز به دانستن قلق و روش درست خود را دارد. در غیر این صورت چاقو به خوبی تیز نخواهد شد یا پس از مدت بسیار کوتاهی مجددا کند خواهد شد. در این ویدیو فراخواهید گرفت که چگونه به شکلی درست چاقوها را تیز کنید.
گزارش خطا
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
مفید صفحه اصلی نسخه موبایل
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟