سفیر کره جنوبی در ایران؛ عاشق کله پاچه و سیرابی!
تعداد بازدید : 1856
کد خبر:۸۹۱۶۲۲
کد خبر:۸۹۱۶۲۲
9918 بازدید
ته چین؛

طرز تهیه آجیل دیپ فراید براق

آجیل‌ها سرشار از انرژی و مواد نیرو زا هستند. و هرچند خوردن آن‌ها در حالت خام یا بوداده به اندازه کافی دلپذیر است، می‌توان طعم آن‌ها را به سطح بالاتری نیز رساند. در این ویدیو با سرخ کردن آجیل در پوششی از شکر به آن‌ها طعمی شیرین و ظاهری براق داده می‌شود که استفاده از آن در سالاد و انواع دسرها را ممکن می‌کند.
گزارش خطا
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟