میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

ظریف: اگر سپاه نبود، داعش به اروپا می‌رسید

کد خبر: ۸۹۰۹۰۸
| |
8520 بازدید
|
۱

وزیر امور خارجه در پیامی توئیتر تصریح کرد: اگر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در کنار مردم شجاع عراق و سوریه با داعش نجنگیده بود، این گروه تروریستی دو پایتخت عربی را در اختیار داشت و ارتشی را رهسپار دروازه‌های اروپا می‌کرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پیامی در شبکه اجتماعی توئیتر ضمن انتشار فیلمی از رقابت‌های انتخاباتی سال 2016 آمریکا که طی آن دونالد ترامپ به این واقعیت که ایران در حال نبرد با گروه تروریستی داعش است، اذعان می‌کند، نوشت: «زمانی که ترامپ تاکید داشت که "ایران در حال نابود کردن داعش است"، دقیقا فکر می‌کرد که چه کسی [از ایران] در حال نبرد [با داعش] و جانفشانی [در این نبرد] است؟»

وی در این توئیت، افزود: اگر سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در کنار مردم شجاع عراق و سوریه با داعش نجنگیده بود، این گروه تروریستی دو پایتخت عربی را در اختیار داشت و ارتشی را رهسپار دروازه‌های اروپا می‌کرد.

نوزدهم فروردین‌ماه جاری، واشنگتن در اقدامی خصومت‌آمیز، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را در فهرست گروه‌های تروریستی گنجانید. این تصمیم در صورت عدم مخالفت کنگره، از 27 فروردین رسما اجرایی می‌شود.

در پی این اقدام خصمانه دولت ترامپ که با انتقاداتی در داخل آمریکا نیز مواجه شده، محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه بعدازظهر روز چهارشنبه نیز با حضور در دفتر سردار سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با وی دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار سردار قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه، سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه و سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز حضور داشتند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۸
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۰۸ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۲
احسنت
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت