صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

المهندس: آمریکا حامی اصلی تروریسم در دنیاست

کد خبر: ۸۹۰۸۹۶
| |
5742 بازدید
المهندس: آمریکا حامی اصلی تروریسم در دنیاست

نایب رئیس هیئت الحشد الشعبی عراق ضمن محکوم کردن تصمیم وقیحانه دولت آمریکا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران واشنگتن را حامی اصلی تروریسم در دنیا دانست.

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم به نقل از المیادین، ابومهدی المهندس نایب رئیس هیئت الحشد الشعبی عراق تصمیم وقیحانه آمریکا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را محکوم کرد.

وی افزود که تصمیمات آمریکا با هدف بر هم زدن امنیت منطقه و تشدید درگیری های منطقه ای صورت می‌گیرد.

المهندس گفت که آمریکا حامی اصلی تروریسم در دنیا است و این در حالی است که به خود حق می دهد که جنبش های مقاومت را تروریستی بخواند.

این مقام عراقی تاکید کرد که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نقشی اساسی در نبرد مقدس ملت عراق علیه داعش ایفا کرده است.

کاخ سفید روز دوشنبه در اقدامی خصمانه و ضد ایرانی، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را در فهرست گروههای تروریستی خود قرار داد؛ اقدامی که البته بدون پاسخ نماند و شورای عالی امنیت ملی ایران بلافاصله ستاد فرماندهی نیروهای آمریکایی در خاورمیانه و شرق آفریقا موسوم به سنتکام و کلیه نیروهای وابسته به آن را تروریستی اعلام کرد.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات