تعداد بازدید : 150
کد خبر:۸۹۰۶۹۸
کد خبر:۸۹۰۶۹۸
2698 بازدید
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۳ | ۱۳۹۸/۰۱/۲۴
13 April 2019
ته چین؛

آموزش تکنیک روچر کردن

روچر یکی از تکنیک‌های آشپزی است. به وسیله این تکنیک می‌توان به شکل بیضی بسیار زیبایی غذاها و مواد غذایی جامد و نیمه جامد را برداشت و با استفاده از آن به زیبایی غذاها اضافه کرد و آن‌ها را تزیین کرد. این تکنیک بسیار ساده و آسان است. این تکنیک را می‌توانید در این ویدیو یاد بگیرید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟