تذکر کتبی نمایندگان به وزیر علوم برای تغییر زمان کنکور ارشد
برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به جهت تغییر زمان برگزاری کنکور کارشناسی ارشد ۹۸ برای مسئولان اجرایی کشور به ویژه وزیر علوم تذکر کتبی نوشتند.
به گزارش «تابناک»، همزمان با وقوع سیلاب در کشور و آسیبدیدن روستاها و مناطق شهری بسیار در سراسر کشور، عدهای زیادی از مسئولان پیشنهاد داوطلبان را برای به تعویق انداختن زمان برگزاری کنکور کارشناسی ارشد ۹۸ بررسی کردند و در نهایت این پیشنهاد طی اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور لغو شد.
مطابق اطلاعیه سازمان سنجش زمان برگزاری کنکور ارشد ۹۸، بدون تغییر در روزهای ۴ و ۵ اردیبهشت ماه خواهد بود، اما این مسئله در اینجا به پایان نرسید و مجددا مسئله تاخیر در زمان برگزاری آزمون از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی به صحن علنی تقدیم شد و نمایندگان خواستار برگزاری کنکور ارشد در خردادماه شدند که هماکنون این موضوع در حال بررسی است.
در همین راستا برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از جمله زهرا سعیدی و نورمحمد تربتی نژاد، تذکر کتبی خود را به مسئولان اجرایی کشور به ویژه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری تقدیم کردند:
کسی هم که اگه واقعا قصد رقابت جدی داشته ، تا قبل عید درسارو تموم کرده
من و هزاران نفر دیگه ترم آخر کارشناسی تا همین ۵ اردیبهشت هم کلی پروژه های درسی ترم رو عقبیم ! کنکور عقب بیفته که ینی باید این همه زحمت کشیدیم ول کنیم و بریم سره کلاسا و پروژه های ترم !!!
شدیدا با عقب افتادن زمان کنکور مخالفم
کسی که خونه نداره، حمام نداره، لباس نداره، موقع فرار از خونه هاشون یک قاشق هم نتونستن ببرن، جزوه از کجا بیاره؟ خلاصه نویسیها شو از لایه چی بکشه بیرون؟
این ۱ ماه به چه درد سیل زده یبخوره؟
سهمیه میدن دیگه.
این یک ماه فقط زندگی ۶۰ هزار نفر متقاضی کنکور و خانواده هاشون رو بهم میریزه.
فکر کسایی هم باشید که زن و بچه دارن، کارمندم. دارن با بدبختی درس میخونن
شمایی که ۱ سال نخوندی، این ۱ ماه هم نمیخونی.
مجلس برای همدلی با سیل زده ها تسهیلات مسکن ارائه بدن









