ته چین؛

طرز تهیه فرنچ تست کره بادام زمینی و مربای هنگ کنگی

کد خبر: ۸۹۰۳۵۴
تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۳۹۸ - ۰۹:۰۰ 11 April 2019
تعداد بازدید : 163
بازدید 3514
فرنچ تست یا تست فرانسوی همان‌گونه که از اسمش پیداست غذایی فرانسوی است که برای صبحانه سرو می‌شود اما هنگ کنگی‌ها با کمی تغییر در دستور پخت، نسخه مخصوص خودشان از این غذای بی‌نهایت خوشمزه و پر طرفدار را درست کرده‌اند. البته این غذا با اینکه خوشمزه و لذت بخش است ولی به دلیل چربی و قند بالایی که دارد غذای سالمی محسوب نمی‌شود و برای افرادی که رژیم غذایی سخت یا سنگینی دارند توصیه نمی‌شود در غیر این صورت، سرو آن در یک وعده صبحانه برای شما تجربه بسیار لذت بخشی را رقم خواهد زد. در این ویدیو طرز تهیه فرنچ تست هنگ کنگی را فراخواهید گرفت. مواد لازم: یک قاشق پر کره بادام زمینی یک قاشق پر مربا آلو سه عدد تخم‌مرغ محلی بزرگ شیر کره روغن
اشتراک گذاری