ته چین؛

طرز تهیه پوره سس گریبیش

کد خبر: ۸۸۹۵۴۸
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۹ 07 April 2019
تعداد بازدید : 124

مواد لازم:
سس مایونز
90 گرم تره
75 گرم جعفری
50 گرم جعفری فرنگی
آب یخ ( به میزان لازم)
75 گرم موسیر
50 گرم آب لیمو
5 گرم نمک
2.5 گرم نمک هیمالیایی
0.5 گرم فلفل سیاه
25 گرم نشاسته غلیظ کننده فوری

بازدید 3055
سس گریبیش یک سس فرانسوی است. این سس معمولا با مرغ و ماهی (سرد یا گرم) سرو می‌شود. در تهیه این سس سبزیجاتی مانند جعفری، جعفری فرنگی، تره و موسیر استفاده می‌شود. طرز تهیه پوره این سس لذیذ را در این ویدیو فرا خواهید گرفت. برای درست کردن این پوره از نوعی سس مایونز مخصوص استفاده می‌شود که می‌توانید طرز تهییه آن نیز در ادامه این ویدیو بیاموزید.
اشتراک گذاری