ته چین؛

طرز تهیه سالاد تاکو کینوآ

کد خبر: ۸۸۹۵۳۲
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۲۱:۰۰ 07 April 2019
تعداد بازدید : 231

مواد لازم:
سیب زمینی شیرین
روغن زیتون
پودر چیلی
1 تکه گوشت کم چرب مناسب برای استیک برش خرده از قلوه‌گاه گاو
نمک
زیره سبز
اسپری روغن پخت و پز
پیازچه
عسل
پوست رنده شده لیمو شیرازی
آب لیمو شیرازی
ذرت زرد رنگ
لوبیا سیاه
ترب
تخمه کدو
گشنیز
فلفل تند فرزنو

بازدید 3635
سالاد تاکو کینوآ با ترکیب متعادلی از انواع سبزیجات، غلات و گوشت غذایی سالم و مقوی است که با استفاده از ترکیب خاصی از مواد غذایی طعمی جدید را به سفره‌های شما می‌آورد. طرز تهیه این سالاد را در ویدیو تابناک با زیرنویس فارسی ببینید.
اشتراک گذاری