صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

وقتی سکسکه به جان مجری صداوسیما می‌افتد

کد خبر: ۸۸۸۸۴
| |
2758 بازدید

برنا گزارش داد: دیشب در اخبار ساعت 22 از شبکه سوم سیما به محض شروع خبر مجری این بخش خبری به سکسکه می افتد و تا دقایقی این قصه باعث خنده تماشاگران و حتی خود مجری می شود.

نکته جالب این که تهیه کننده برنامه هم لطف کرده و به جای رساندن خبر به مخاطبین، گزارش تصویری بخش می کند!

سوالی که این جا مطرح می شود این است که آیا بهتر نیست صدا و سیما تمهیداتی را برای چنین حوادث غیر منتظره ای که ممکن است برای هر کسی حین اجرای برنامه زنده، اتفاق بیفتد در نظر بگیرد که اجرای خبر از صدا و سیما که جزو برنامه های جدی آن هم به شمار می رود، اسباب تفریح و خنده مخاطبین نشود؟

البته با توجه به این که اجرای زنده، اتفاقی نو در سیما نیست، انتظار راهکاری معقول بجز پخش آهنگ و تصویر تنها هم دور از انتظار نیست و سبب می شود تا حرفه ای بودن صدا و سیمایی ها کمتر زیر سوال برود!

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۴۳ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۵
حق نداريم يك برنامه طنز ببينيم!
ahmad
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۰:۲۴ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۵
شما این همه دروغ به مردم میدهیدباعث خنده میشوید
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار