میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

وضعیت دره شهر نگران کننده است

کد خبر: ۸۸۸۷۴۵
| |
6646 بازدید
استاندار ایلام گفت: سیل در شهرستان دره شهر خسارت‌های بیشتری وارد کرده و در حال حاضر آب ۲۴ روستای این شهر قطع است.

به گزارش «تابناک» قاسم سلیمانی دشتکی استاندار ایلام در گفتگو با خبرنگار فارس در ایلام اظهار داشت: راه ارتباطی دره شهر با پلدختر لرستان قطع شده است و سیلاب به داخل شهر آمده و خسارت‌های زیادی به مغازه‌ها و منازل مسکونی وارد کرده است.

وی با اشاره به قطعی ارتباط تلفنی در سه شهرستان حوزه جنوب استان ایلام افزود: در حال حاضر پس از ۱۶ ساعت قطعی تلفن، شبکه مخابراتی در دره شهر وصل نشده و همین امر باعث کند شدن عملیات امدادی می‌شود.

استاندار ایلام با بیان اینکه در اکثر روستا‌های این شهرستان آب، برق و تلفن قطع شده است، تصریح کرد: انتظار داریم با بالگرد به مردم امدادرسانی شود، اما شرایط جوی نامساعد است.

وی همچنین به از بین رفتن پل گاومیشان تنها راه ارتباطی دره شهر به پلدختر اشاره کرد و گفت: دو پل دیگر که بر روی رودخانه سیمره در این مسیر بودند نیز تخریب شدند.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات