میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

باتلاق گاوخونی بالاخره بعد از ۱۵ سال آب گرفت

کد خبر: ۸۸۸۲۵۷
| |
13874 بازدید

معاون‌ عمرانی و توسعه شهری و روستایی وزیر کشور از رسیدن آب به تالاب گاوخونی در پی بارش‌های اخیر خبر داد.

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، مهدی جمالی‌نژاد عصر امروز اظهار داشت: امروز بازدیدی از نقاط آسیب‌دیده از سیل اخیر در شرق اصفهان از جمله روستاهای منطقه و شهرهای اژیه، هرند، ورزنه و تودشک داشتیم.

وی با اشاره به انجام ارزیابی خسارات در نقاط حادثه‌دیده از سیل اخیر گفت: در ادامه این بازدید از شهر ورزنه و تالاب گاوخونی بازدید کردیم که خوشبختانه پس از ۱۵ سال آب رودخانه زاینده‌رود در پی بارش‌های اخیر به این تالاب رسیده است و گاوخونی بعد از سال‌ها مجددا احیا شد.

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور در پایان ابراز امیدواری کرد، احیای محیط زیست در محدوده تالاب گاوخونی و اختصاص حق‌آبه این بخش همچنان ادامه داشته باشد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات