ته چین؛

طرز تهیه مرغ با باک‌چوی

کد خبر: ۸۸۷۸۸۲
تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۷:۰۰ 28 March 2019
تعداد بازدید : 203

مواد لازم:
یک سوم پیمانه سس باربکیو
یک چهارم پیمانه سس سویا
یک چهارم پیمانه پیازچه خرد شده
سه حبه سیر
روغن به مقدار لازم
نمک
فلفل
سه تکه سینه مرغ بدون استخوان
یک چهارم پیمانه آب
سه عدد باک‌چوی

بازدید 3555
باک‌چوی نوعی کلم برگ چینی است که خواص بسیاری دارد. مصرف باک‌چوی به جوانی پوست، جلوگیری از سرطان کبد و روده، جلوگیری از پوکی استخوان، کاهش فشار خون و .... کمک می‌کند. باک‌چوی خوشمزه نیز هست و طعم خوبی به غذاها می‌دهد. مرغ با باک‌چوی غذایی بسیار خوشمزه و در عین حال سالم است. دستور پخت این غذا را در این ویدیو مشاهده خواهید کرد.
اشتراک گذاری