ته چین؛

طرز تهیه کیک ژله‌ای میوه‌ای

کد خبر: ۸۸۷۸۳۱
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۹ 27 March 2019
تعداد بازدید : 2504

مواد لازم:
یک کمپوت میوه لیچی(سرخالو)
یک پیمانه از شربت کمپوت لیچی
دو و نصف قاشق غذاخوری پودر ژلاتین
یک و نصف قاشق غذاخوری
هر کدام از میوه‌ها مورد علاقه‌تان ( توت فرنگی، کیوی، انبه، انگور سیاه و سبز، لیچی و ...)
یک بسته ژله توت فرنگی و یک لیوان آب داغ

بازدید 9401
۱
کیکی سرشار از میوه‌ها تازه، زیبا، مفید و خوشمزه با لایه‌ای ژله‌ای. این کیک ژله‌ای میوه‌ای دسری مناسب برای سرو در مهمانی‌ها یا مراسم‌های خاص است. استفاده از ژلاتین برای درست کردن یک لایه بی‌رنگ برای میوه‌ها و پودر ژله برای ایجاد یک لایه رنگی زیر آن‌ها این دسر را زیبا و خوشمزه می‌کند. روش درست کردن این دسر را در ویدیو تابناک با زیرنویس فارسی ببینید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
توی این سیل کیک میخورید؟ شماها خاعنید و باید اعدام شین