ته چین؛

طرز تهیه تاکو پای سیب

کد خبر: ۸۸۷۵۸۳
تاریخ انتشار: ۰۵ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۱ 25 March 2019
تعداد بازدید : 377

مواد لازم:
چهار عدد سیب
یک قاشق غذاخوری کره
یک چهارم پیمانه شکر
نصف قاشق چای‌خوری دارچین
یک قاشق چای‌خوری جوز هندی
دو عدد نان تورتیا
دو قاشق غذاخوری کره
یک چهارم پیمانه شکر دارچینی
بستنی وانیلی

بازدید 4856
تاکو نوعی غذا مکزیکی است که با خم کردن نان تورتیا و پر کردن آن با مواد مختلفی مانند گوشت،مرغ، ماهی و سبزیجات و غیره درست می‌شود. این غذا با دست خورده می‌شود و معمولا روی آن سس سالسا نیز می‌ریزند. هرچند برای پر کردن تاکو بیشتر از گوشت و مرغ استفاده می‌شود در این ویدیو نوع متفاوتی از تاکو آموزش داده می‌شود که در آن برای در کردن تاکو از نوعی پای سیب استفاده می‌شود.
اشتراک گذاری