میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سه ایستگاه از خط ۷ مترو تهران افتتاح شد

کد خبر: ۸۸۶۰۲۶
| |
36742 بازدید
سه ایستگاه از خط ۷ مترو با حضور شهردار تهران افتتاح شدند.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایلنا، علی امام در آیین افتتاح سه ایستگاه هلال احمر، تربیت مدرس و میدان صنعت از خط ۷ مترو گفت: ایستگاه هلال احمر بلندترین پله برقی مترو تهران را به ارتفاع ۱۸ متر دارد.

مدیرعامل مترو ادامه داد: همکاران ما در ۹ کیلومتر جنوبی خط ۶ شامل ایستگاه‌های دولت آباد، بعثت و میدان شهدا فعالیت‌شان را به اتمام رسانده اند و در روز‌های ابتدایی سال ۹۸ با حضور رییس جمهور این ایستگاه‌ها را افتتاح خواهیم کرد.

وی افزود: تاکنون در خط ۷ حدود ۱۳.۵ کیلومتر با ۸ ایستگاه افتتاح کرده ایم و در خط ۶ نیز ۹ کیلومتر را به بهره برداری رسانده ایم. امیدواریم حداکثر تا تیر ماه بتوانیم ۸ کیلومتر شرقی خط ۷ از ایستگاه مهدیه تا بسیج را افتتاح کنیم و از خط ۶ نیز ۱۵ کیلومتر با ۶ ایستگاه را به طور کامل بهره برداری کنیم.

امام خاطرنشان کرد: آخرین ایستگاه از خط ۳ نیز ایستگاه اقدسیه است که تا مهرماه به بهره برداری می‌رسد.

مدیرعامل مترو تصریح کرد: ما ایمنی مردم را با هیچ چیز عوض نمی‌کنیم و در همین راستا در ماه‌های اخیر در خط ۷ سیستم سیگنالینگ، سیستم اطفای حریق، تهویه، برق رسانی به پروژه و ... انجام شده است. ضمنا پست برق اختصاصی شهید محلاتی را نیز برای خط ۷ تا تیر ماه راه اندازی می‌کنیم.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات