متكي عازم اوگاندا و كنيا شد

متكي در اين سفر دو روزه به اوگاندا كه به دعوت همتايان خود انجام شده است، مهم‌ترين مسايل منطقه‌يي و بين‌المللي و راه‌هاي توسعه روابط دو جانبه بين ايران و اين دو كشور را مورد بحث و تبادل نظر قرار مي‌دهد.
کد خبر: ۸۸۵۳۲
| |
2075 بازدید
منوچهر متكي ـ وزير امور خارجه كشورمان ـ صبح پنج‌شنبه به دعوت همتاي اوگاندايي عازم كامپالا شد.

به گزارش ايسنا، متكي در اين سفر دو روزه به اوگاندا كه به دعوت همتايان خود انجام شده است، مهم‌ترين مسايل منطقه‌يي و بين‌المللي و راه‌هاي توسعه روابط دو جانبه بين ايران و اين دو كشور را مورد بحث و تبادل نظر قرار مي‌دهد.

با توجه به اين كه اوگاندا به عنوان عضو غير دايم شوراي امنيت انتخاب شده است، نقش اوگاندا در موضوعات مختلف مربوط به شمال آفريقا از جمله حل مساله سومالي در اين سفر بررسي خواهد شد.

هم‌چنين متكي قرار است روز شنبه نيز به كنيا سفر كند. پيگيري‌ توافقات انجام شده در سفر سال گذشته رييس‌جمهور كشورمان به كنيا از جمله موارد مورد بررسي در اين سفر خواهد بود.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
نظرسنجی
با کدام نرخ بنزین موافقید؟