ته چین؛

طرز تهیه پاناکوتا ماچا وگان

کد خبر: ۸۸۵۲۴۲
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۰ 14 March 2019
تعداد بازدید : 220

مواد لازم:
یک و یک چهارم پیمانه(300میلی‌لیتر) شیر سویا
یک قاشق غذاخوری ماچا(پودر چای سبز)
یک و دو سوم پیمانه(400میلی‌لیتر) آب
دو گرم کانتن پودر شده (آگار آگار)
هفت قاشق غذاخوری (87گرم) شکر
یک قاشق غذاخوری ماچا (برای پاشیدن روی دسر)
ذرات و تکه‌ها قابل خوردن طلا
میوه‌ها بدون هسته گوناگون (برای تزیین روی دسر)
شاه بلوط نگهداری شده در شربت
پوره یا خمیر لوبیا قرمز(آنکو)
موچی (شیراتاما دانگو) (کیک برنج ژاپنی)

بازدید 9334
پاناکوتا یکی از معروف‌ترین و خوشمزه‌ترین دسرهای دنیاست که با شیر، خامه و ژلاتین درست می‌شود. افرادی که وگان هستند به دلیل وجود شیر از خوردن این دسر لذیذ محروم هستند اما در این ویدیو طرز تهیه پاناکوتا ماچا (پودر چای سبز) با استفاده از شیر سویا آموزش داده می‌شود. که مشکلی با رژیم وگان ایجاد نمي‌کند.
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط