ته چین؛

طرز تهیه ژله مایع سس پیاز

کد خبر: ۸۸۴۷۸۰
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۹:۳۹ 12 March 2019
تعداد بازدید : 366

مواد لازم:
سه عدد پیاز
یک پیمانه روغن کانولا
دو پیمانه استاک(عصاره) مرغ زرد رنگ
دو پیمانه خامه پرچرب غلیظ
دو پیمانه شیر بدون چربی
سه قاشق غذاخوری نمک
دو قاشق غذاخوری ژلان گام کم آسیل

بازدید 5632
سس پیاز نوعی همانطور که از نام آن پیدا است از پیاز و پوره آن تهیه می‌شود و در آشپزی، به خصوص در درست کردن غذاهای فرانسوی استفاده می‌شود. در این ویدیو طرز تهیه ژله مایع سس پیاز را فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط