ته چین؛

طرز تهیه سوفله ماچا

کد خبر: ۸۸۴۷۵۳
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۷ 12 March 2019
تعداد بازدید : 286

مواد لازم:
نصف قاشق غذاخوری کره(در دما اتاق)
چهار قاشق چای‌خوری شکر
صد و پنجاه میلی‌لیتر شیر
صد میلی‌لیتر خامه غلیظ پر پرچرب مناسب زده شدن
سه عدد زرده تخم‌مرغ بزرگ
دو قاشق غذاخوری/0.8 اونس شکر
بیست و پنج گرم آرد چند منظوره
یک تا دو قاشق غذاخوری پودر چای سبز
سه عدد سفیده تخم‌مرغ
44 گرم(4قاشق غذاخوری)شکر
1 قاشق غذاخوری شکر پودر شده

بازدید 2552
سوفله یک نوع شیرینی است که در اوایل قرن 18 در فرانسه ابداع شد. سوفله با ترکیب زرده تخم‌مرغ با سفیده تخم‌مرغ همزده با مواد متنوع دیگری درست می‌شود. سوفله بخاطر ظاهر نا متعارف و کج خود مشهور است. ماچا همان پودر چای سبز است. این پودر در کشورها آسیا شرقی بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد و بسیار مفید است. این پودر چربی سوز است و برای لاغری عالیست. همچنین سرشار از آنتی اکسیدان و آمینو اسید است و ضد سرطان. سوفله چای سبز بسیار خوشمزه و مقوی است. طرز تهیه آن را در این ویدیو مشاهده خواهید کرد.
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط