ته چین؛

طرز تهیه ژله لوبیا قرمز

کد خبر: ۸۸۴۵۰۱
تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۹ 11 March 2019
تعداد بازدید : 489

مواد لازم:
یک و نصف پیمانه(350میلی‌لیتر) آب
چهار گرم کانتن(آگار آگار)
چهارصد گرم پوره لوبیا ریز له شده و یکدست(کوشیان)
یک بند انگشت نمک
هفت اونس/200گرم شاه بلوط در شربت سنگین(آب،شربت ذرت و شکر)

بازدید 5539
پوره لوبیا قرمز (لوبیای آزوکی) جایگاه ویژه‌ای در آشپزی ژاپنی دارد و در بسیار از غذاها و دسرها مورد استفاده قرار می‌گیرد. این پوره خواص زیادی نیز دارد. برای درمان سنگ کلیه و بیماری‌ها مجرای اداری خیلی خوب است، کلسترول و فشار خون را پایین می‌آورد، ضد سرطان است و به رفع امراض قلبی نیز کمک می‌کند . در این ویدیو طرز تهیه ژله خوشمزه و سالم لوبیا قرمز را فرا خواهید گرفت.
اشتراک گذاری