ته چین؛

طرز تهیه خامه ترب کوهی

کد خبر: ۸۸۴۱۸۴
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۷ 10 March 2019
تعداد بازدید : 123

مواد لازم:
50گرم ترب کوهی
350گرم خامه
گرم صمغ زانتان
3.2 گرم نمک

بازدید 3408
ترب کوهی برخلاف نام آن ربطی به خانواده ترب‌ها ندارد و از خویشاوندان خردل و واسابی است. این گیاه به دلیل طعم خاصی که دارد به تنهایی خوشمزه نیست اما هنگامی که با شیر، خامه، تخم‌مرغ یا شکر و غیره ترکیب می‌شود طعم آن‌ را بهتر می‌کند و به همین دلیل در درست کردن سس‌ها و مخلفاتی مانند ترشی کاربرد بسیاری دارد. در این ویدیو طرز تهیه خامه ترب کوهی را بیاموزید.
اشتراک گذاری