تعداد بازدید : 126
کد خبر:۸۸۴۱۸۴
کد خبر:۸۸۴۱۸۴
3784 بازدید
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۷ | ۱۳۹۷/۱۲/۱۹
10 March 2019
ته چین؛

طرز تهیه خامه ترب کوهی

ترب کوهی برخلاف نام آن ربطی به خانواده ترب‌ها ندارد و از خویشاوندان خردل و واسابی است. این گیاه به دلیل طعم خاصی که دارد به تنهایی خوشمزه نیست اما هنگامی که با شیر، خامه، تخم‌مرغ یا شکر و غیره ترکیب می‌شود طعم آن‌ را بهتر می‌کند و به همین دلیل در درست کردن سس‌ها و مخلفاتی مانند ترشی کاربرد بسیاری دارد. در این ویدیو طرز تهیه خامه ترب کوهی را بیاموزید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.