انتقاد از دعوت فردی هتاک در مراسمی در حوزه

کد خبر: ۸۸۳۳۶۴
| |
8556 بازدید

مرکز مدیریت حوزه علمیه قم برای سخنرانی در یادواره 126 شهید روحانی و طلبه که در روزهای 14 و 15 اسفند برگزار می‌شود، در کنار مدیر حوزه علمیه یکی از افرادی که همواره در سخنان خود به بزرگان نظام و مسئولین هتاکی می‌کند را دعوت کرده است!

به گزارش «تابناک»، روزنامه جمهوری اسلامی در ادامه نوشت: جمعی از فضلای حوزه علمیه قم ضمن حمایت از اصل اقدام که تجلیل از شهداست، حضور این شخص هتاک در این مراسم را وهن حوزه علمیه دانسته و اقدام به دعوت چنین فردی را ناشی از نفوذ یک جریان خاص دانسته و می‌گویند تعجب از کسانی است که در رأس حوزه مسئولیت دارند و شاهد این نفوذ و انحرافات هستند و لب فرو بسته‌اند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
مرجع جواهرات
الی گشت