صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رئیسی که به جمع خبرنگاران نیامد !

قرار بر این بود که این نشست خبری ساعت 11 صبح امروز برگزار شود که متاسفانه بعد از 45 دقیقه تاخیر، مشخص شد رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در اتاقی دیگر در حال مصاحبه تلویزیونی با شبکه خبر و واحد مرکزی خبر است.
کد خبر: ۸۸۳۰۳
| |
10202 بازدید

باوجود دعوت رسمی خبرنگاران به نشست خبری امروز رئیس سازمان تعزیرات حکومتی، وی به جمع خبرنگاران نیامد و ترجیح داد در اتاقی دیگر به مصاحبه با خبرنگاران شبکه خبر و واحد مرکزی خبر بپردازد.

به گزارش خبرنگار مهر، براساس دعوت رسمی سازمان تعزیرات حکومتی ، خبرنگاران امروز به سازمان تعزیرات حکومتی رفتند تا نشست مطبوعاتی علی مژدهی پور رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در ارتباط با کشیکهای نوروزی برای بازرسیهای مرتبط با تنظیم بازار ایام پایانی سال را پوشش دهند.

قرار بر این بود که این نشست خبری ساعت 11 صبح امروز برگزار شود که متاسفانه بعد از 45 دقیقه تاخیر، مشخص شد رئیس سازمان تعزیرات حکومتی در اتاقی دیگر در حال مصاحبه تلویزیونی با شبکه خبر و واحد مرکزی خبر است.

پس از آنکه این امر که با اعتراض خبرنگاران مواجه شد، محمدحسن سرابیان مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی با حضور در جمع خبرنگاران، تاخیر نمایندگان برخی رسانه های گروهی را دلیل اصلی عنوان و تصریح کرد: رئیس سازمان درخواست کرده بود که علاوه بر طرح مبحث کشیک نوروزی سازمان تعزیرات، اطلاعات چند پرونده فساد دانه درشت نیز به خبرنگاران ارایه شود؛ به همین دلیل نشست خبری با تاخیر شروع شد. در حالی که پانزده دقیقه پس از بیان این اظهارات، باز هم رئیس سازمان در جمع خبرنگاران حاضر نشد.

خروج خبرنگاران خبرگزاریهای ایرنا، فارس، مهر، موج، ایسکانیوز و روزنامه جوان به نشانه اعتراض از این سازمان درحالی صورت گرفت که هیچ نماینده ای از روابط عمومی یا دفتر علی مژدهی پور، مانع از خروج خبرنگاران نشد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
الهام
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۴۴ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۱
عشق دوربین دارن! خدائی ما هر برنامه خبری میریم حتی خبرنگارای رادیو رو هم تحویل نمیگیرن. فقط رسانه های تصویری
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۵۰ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۱
به خدااگردرهرکجای دنیا این بی احترامی به خبرنگاران میشد بلافاصله شخص خاطی ازکاربرکنارمیشداما دراینجا هم تشویق میشوند هم سمت بالاتری میگیرند
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۰۱ - ۱۳۸۸/۱۲/۱۱
برای اینکه حرفی برای گفتن نداره
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟